Vrienden van

Op 25 januari 2009 is tijdens een zeer geslaagde en gezellige opendag van de Mienushal het nieuwe initiatief van de Hofkapel gepresenteerd.

“ DE VRIENDEN VAN HOFKAPEL DE SMULNARREN ”

Natuurlijk hoort bij het oprichten van een zo’n clubje een doel, zodat dit niet alleen een initiatief is voor het initiatief. Wat gaan we nu doen om vrienden te krijgen en vrienden te behouden.

Jaarlijks wordt er een feest georganiseerd door de Hofkapel voor zijn Vrienden. Dit feest zal plaatsvinden tussen 11-11 en carnaval in 1 van de gezellige cafés van Oosterhout.

Als Hofkapel moet er dan toch een muzikaal tintje aan zitten. We willen ieder jaar 3 kapellen uit Oosterhout en 2 van buiten Oosterhout uitnodigen om de avond samen met de Hofkapel muzikaal te vullen. Iedere Vriend zal na betaling bij binnenkomst op het feest zijn erepenning ontvangen. En het kost u maar 11 Euro per jaar.

Na inschrijving ontvangt u een bevestiging met verdere gegevens en informatie. Word nu lid, stap in op het eerste jaar van wat nog jaren door zal gaan. En niet te vergeten zegt het voort, zegt het voort!!!!

Meer informatie is te vinden op de Vrienden van de Hofkapel facebook pagina